Naturalap


Ezt kell tenned a feng shui szerint, ha szerelemre, párkapcsolatra vágysz, vagy javítani szeretnél már meglévő kapcsolatodon


A szerelem sarkot, ami a lakásod, vagy szobád bejáratától nézve a jobb hátsó sarokban van, a következő jelképek erősítik:

 • Vörös, rózsaszín, barackszín, fehér, vagy sárga színek (pl. falszín, függöny, párna, bútor, kiegészítők színe)

 • Páros dolgok (pl.kétágú gyertyatartó, két párna, két szék, két szív)

 • Szerelemről szóló képek, feliratok (pl.esküvői kép)

 • Bármilyen romantikusságot, szerelmet, boldogságot sugalló dolog, mint a virágok, rózsa, bazsarózsa, galamb, réce, szív, jin-jang szimbólum, nap-hold szimbólum, Vénusz-Mars szimbólum, mandalák.

 • Meleg fényű lámpák (pl.só lámpa), gyertyák.

 • Kristályok, féldrágakövek (például rózsakvarc, ametiszt, borostyán, korall, hegyikristály), vagy szép kövek, a területhez tartozó Föld elem erősítése miatt.

 • Ideálisak a selymes, bársonyos, puha anyagok ezen a területen, a párnák, takarók, négyzet alakú szőnyegek.  Aminek elhelyezését kerülnöd kell, és kidobálnod a szerelem területéről:
 • magányosságot idéző dolgokat, például az egyedülálló egy alakos képet (egy fa, egy nő, egy férfi stb.), vagy az elfeledett fél pár zoknit az ágy alatt
 • kések, ollók, fegyverek, illetve ezeket szimbolizáló tárgyak, képek, és háborúskodással, agresszióval kapcsolatos könyvek, melyek szimbolikusan véget vetnek, és megölik a kapcsolatot.

  Fokozottan ügyelj a szerelem területének rendezettségére, tisztaságára, ne legyenek hervadásnak indult, vagy kiszáradt földű virágok, penészesedő falak, szanaszét heverő szennyes ruhák, nem működő műszaki cikkek, régóta kiégett villanykörték, ha nem akarsz rothadó, szennyes, nem működő kapcsolatot bevonzani.

  Még az igen apró változások, egy-egy kép áthelyezése a megfelelő területre, egy gyertya meggyújtása is erősíti az adott terület energiáját.

  Figyeld meg a változásokat, figyelj a részletekre, ez a tudatosság, ráhangolódás, energiabefektetés is megerősít és felkészít arra, hogy elérd, amit szeretnél.


 • Számmisztika - A számok szimbolikus jelentése


  Hogy melyik szám mit jelent, hogyan számold ki a születési számod, vagy a neved betűiből a sorsszámod, itt megtalálod!

  Jelképek, geometriai szimbólumok


  Hogy milyen szimbolikus jelentése van a körnek, négyzetnek, háromszögnek, hullámnak, keresztnek, csillagnak, itt megtalálod!
  Álomszótár

  Több mint 280 szimbólum címszava közül keresheted ki az álmodban szereplő jelképet. Válaszd ki a kezdőbetűjét, kattints rá, és olvasd el a jelentését!


  Betegségek, testrészek szimbolikája


  A betegségek lelki okai, testrészek szimbolikus jelentése ABC rendben.

  A gyertyák színének mágikus jelentése


  Milyen színű gyertyát választasz idén az adventi koszorúra?

  Állat szimbólumok – 45 állat szimbolikus jelentése Á-Zs-ig


  Segítség álomfejtéshez, rajzelemzéshez.
  <---
  Álomszótár

  Mit álmodtál ma? Mi szerepelt az álmodban?
  Válaszd ki a kezdőbetűjét, kattints rá, és olvasd el a jelentését!

  Segítség horoszkóp értelmezéshez
  - A 10 asztrológiai "bolygó" jelentése -

  Kattints annak a bolygónak a jelére, amelyikre kiváncsi vagy és szeretnéd megtudni hogy mit jelent a horoszkópban!  2001-2023© Naturalap
  Email: naturalap.hu@gmail.com