Naturalap


Drágakő-terápia a várandósság ideje alatt


A drágakő-terápia szerint vannak olyan féldrágakövek melyek oldják a szorongást, védelmet adnak a betegségekkel szemben, vagy éppen erősítik az anyai érzéseket. A várandósság ideje alatt egyes féldrágakövek finom rezgéseikkel, energiájukkal enyhítik a megváltozott állapottal járó testi-lelki panaszokat, elősegítik a jó közérzet, és kiegyensúlyozottság érzését, babára-mamára egyaránt kedvezően hatva.

Hogyan használhatod a gyógyító drágaköveket?
Hordhatod azokat a zsebedben, marokkőként, vagy a nyakadban medálként, nyakláncként, karkötőként, de ágyad, párnád mellé is teheted éjszakára.

Várandósság idején ajánlott féldrágakövek, melyek közül tetszés szerint akár többet is választhatsz:

Achát: Védelmez a negatív befolyásoktól, gondolatoktól, életerőt, biztonságérzést ad. Könnyíti a szülést, eloszlatja a félelmeket.

Amazonit: Erősíti az idegrendszert, kiegyensúlyozottság érzést, életerőt ad.

Ametiszt: Szülés idejére, és a hormonháztartás egyensúlyához a várandósság egész ideje alatt. Lelki békét, harmóniát nyugalmat sugároz, segíti az elmélyülést, befelé fordulást, a kapcsolatteremtést a babával.

Berill: Oldja a szorongást, eloszlatja az aggodalmakat, félelmeket. Harmóniát, kiegyensúlyozottságot, védelmet ad.

Hegyikristály: Védelmez a fertőzésektől, harmonizálja a hormonrendszert, nyugtatja az idegeket, tisztítja, és friss erővel, fénnyel tölti fel a testet-lelket. Oldja a görcsöket, az érzelmi blokádokat. Segíti az elmélyülést, tiszta szellemi energiát ad.

Holdkő: Harmonizálja a hormonrendszert, jótékonyan hat a gyomorra, a mellekre. Oldja a félelmeket, segíti az elfogadást, az érzelmi egyensúly kialakulását. Elősegíti a tejelválasztást így különösen a terhesség 3.trimeszterében, illetve szülés után is javasolt (pl: medálként).

Jáde: Testi-lelki harmóniát, békességet, bölcsességet hoz. Jótékonyan hat a szívre, a vérkeringésre, az idegekre, az anyagcserére, erősíti az immunrendszert.

Jáspis: Erősíti az anyai érzéseket, szeretetet, türelmet, önzetlenséget, empátiát, megértést, ugyanakkor lelki szilárdságot, és erős életösztönt hoz.

Kalcedon: Jótékonyan hat a pajzsmirigyre, a légzőszervekre, a vérkeringésre. Elősegíti a tejképződést. Nyugtatja az idegrendszert, csökkenti a túlérzékenységet, elősegíti az öröm érzéseit, erősíti az alkotókedvet, a kommunikációs készségeket.

Magnezit: Kedvezően hat a gyomor-bélrendszerre, a vérkeringésre, a légzőszervekre. Méregtelenítő, nyugtató hatású. Oldja a negatív gondolatokat, érzéseket, félelmeket.

Rózsakvarc: Védelmez a negatív gondolatoktól, érzésektől, feloldja régi sérelmeinket. Tiszta szeretet-energiákat sugároz, erősíti az empátiát, elfogadást, fogékonnyá tesz a természet és művészet szépségeire, fejleszti a kreativitást.

Turmalin (rózsaszín, zöld): Erősíti a finom női energiákat, szeretet, játékosságot, könnyedséget, életörömöt sugároz. Jótékonyan hat a szívre, az immunrendszerre, a hormonrendszerre, és a vérkeringésre is.

Vérkő: Segíti az egészséges vér, és sejtképződést, jótékonyan hat a májra, vérkeringésre, vas-anyagcserére. Általános erősítő hatású.


DRÁGAKÖVEK - BETEGSÉGEK A-Z-IG

Ha valamelyik féldrágakő, kristály gyógyhatására vagy kiváncsi, itt megtalálod!
BETEGSÉGEK - DRÁGAKÖVEK A-Z-IG

Ha azt szeretnéd megtudni, milyen betegségre, milyen drágakövet használj, itt kikeresheted!A drágakő-terápia alapjai


Néhány tanács és tipp a drágakövek használatához

Drágakő-terápia a várandósság ideje alatt


A várandósság ideje alatt egyes féldrágakövek finom rezgéseikkel, energiájukkal enyhítik a megváltozott állapottal járó testi-lelki panaszokat.

Mire jó a tigrisszem?


A tigrisszem gyógyhatásai: látásjavító, méregtelenítő, védelmező, bátorító...

Mire jó az ametiszt?


Az ametiszt gyógyhatásai: fejfájás ellen, alvásproblémákra, hiperaktivitás esetén megnyugtató, kiegyensúlyozó...
2001-2017© Naturalap
Email: naturall788@gmail.com