Naturalap


A drágakő-terápia alapjai


Minden kő, hasonlóan a növényekhez, különböző frekvenciájú rezgéseket bocsát ki magából. Az emberi szervezet egyes szervei is sajátos frekvenciájú rezgéssel működnek, így a megfelelő szerveket a hasonló rezonanciájú kövekkel harmonizálhatjuk, gyógyíthatjuk. Olyan ez, mintha egy zenekarban a ritmuszavar miatt elcsúszott hangszert térítenénk vissza saját ütemébe, ami elengedhetetlen a harmonikus összhanghoz. A szervek egészséges rezonanciájának eltérését rossz közérzetként, betegségként éljük meg. A betegséget pedig okozhatja akár saját negatív gondolkodásunk, kellemetlen emlékképeink, energetikailag blokkolt környezetünk.
A kövek rezgései lelki síkon is hatékonyan működnek, és felodják érzelmi gátjainkat, rossz beidegződéseinket, harmonizálják, kisimítják energiamezőnket.

Hogyan használhatod a drágaköveket gyógyításra?

A drágakő-terápiát bárki használhatja, kisgyermekek, terhesség, komolyabb betegségek esetén is használható természetes kiegészítésként, amikor más terápiák (fitoterápia, aromaterápia) esetleg veszéllyel járhatnak. A megfelelő kövek finom energiájukkal indítják be a szervezet öngyógyító erejét.

Bármilyen testi betegség esetén csak kiegészítő terápiaként alkalmazd a drágakő-terápiát! Vigyázz, hogy kisgyerek nehogy szájába tegye, lenyelje a színes kavicsokat!

Válasszuk ki a megfelelő köveket!

Próbáljuk ki, melyik kőnek van számunkra kellemes tapintása, melyik indít el bennünk rögtön valamilyen érzést. A kő, amire éppen szüksége van szervezetünknek, általában felveszi kezünk melegét, ami hideg marad, az pillanatnyilag nem aktuális számunkra.

Marokkő:
A kézbe véve, a kéz reflexzónáin keresztül hatnak. Hordhatod zsebedben a számodra megfelelő követ, így a kő energiájával eggyé válva különösen sugárzó lehetsz egész nap.

Csakraterápia:
A csakrák harmonizálását is végezheted féldrágakövekkel, úgy hogy a megfelelő követ a hozzá tartozó csakrára helyezed.

Féldágakő fürdő:
Teheted a fürdővizedbe is a köveket, a víz kristályszerkezete magába építi a kövek energiáját, és felerősíti hatásukat. Vigyázz, nehogy a lefolyó beszippantsa a fürdőzés végén kedvenc köveidet!

Ékszerek:
Évezredes hagyománya van a drágakövek testen való viselésének. A drágakövek, nemesfémek a díszítésen túl speciális rezgéseikkel, energiamezejükkel kapcsolatba lépnek az ékszert viselő aurájával, és összesimulva felveszik egymás rezonanciáját. Ezért lehetséges, hogy egy ékszer megőrzi viselőjének energetikai lenyomatát, és előfordulhat, hogy egy szerencsétlen sorsú embertől örökölt ékszer, vagy drágakő akár balszerencsét is hordozhat magában.
Az örökölt, de még a frissen vásárolt köveket, ékszereket használat előtt érdemes energetikailag megtisztítani. Ezt teheted oly módon, hogy egy kis edénybe szórt tengeri sóba helyezed a követ, úgy hogy a só teljesen ellepje, és 24 órán át benne hagyod. Majd a követ, ékszert le kell mosni, és a sót kidobni.

A kövek tisztítása:
A köveket rendszeresen ajánlott megtisztítani, hiszen magukba szívják az energiát, ami telítheti őket annyira, hogy saját sugárzásuk fénye elhalványulhat. Időnként tedd folyó víz alá min.5-10 percig őket.


DRÁGAKÖVEK - BETEGSÉGEK A-Z-IG

Ha valamelyik féldrágakő, kristály gyógyhatására vagy kiváncsi, itt megtalálod!
BETEGSÉGEK - DRÁGAKÖVEK A-Z-IG

Ha azt szeretnéd megtudni, milyen betegségre, milyen drágakövet használj, itt kikeresheted!A drágakő-terápia alapjai


Néhány tanács és tipp a drágakövek használatához

Drágakő-terápia a várandósság ideje alatt


A várandósság ideje alatt egyes féldrágakövek finom rezgéseikkel, energiájukkal enyhítik a megváltozott állapottal járó testi-lelki panaszokat.

Mire jó a tigrisszem?


A tigrisszem gyógyhatásai: látásjavító, méregtelenítő, védelmező, bátorító...

Mire jó az ametiszt?


Az ametiszt gyógyhatásai: fejfájás ellen, alvásproblémákra, hiperaktivitás esetén megnyugtató, kiegyensúlyozó...
2001-2017© Naturalap
Email: naturall788@gmail.com